Categories
Obratite nam se

Yingfengyuan Industrial Group Limited

ADD: Br.159 FuZhou put sjevera, QingDao-266000, Kina

TEL: +0086-532-85986513

FAKS: +0086-532-85988713

 

Tvrtka kamen:

MOB: + 86-151-6606-2866

E-mail: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Kemijske tvrtke:

MOB: + 86-18660259678

E-mail: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Dom > Novosti > Sadržaj

Standard materijalnih nabave kamena

Kamen za pregled: promatranje golim okom Površinske strukture od kamena. U principu, fine teksture od finog materijala je delikatna tekstura, koji je najbolji materijal za kamen. Kameni materijal grubo zrno i nejednaki zrna strukture je od lošeg izgleda, mehanička svojstva nisu jednake, a kvaliteta je malo lošije. Osim toga, prirodni kamen zbog utjecaja geoloških procesa često u kojem neke od tanke vene, mikro pukotine, kamena najviše Skloni ruptura duž ove web stranice, treba obratiti pozornost da ukloni. Što se tiče nedostatka rub kuta je još ljepši, treba obratiti pozornost na izbor.

Dvije veličine: Naime veličinu jedinice od kamena, tako da ne utječu na furnirom ili uzrokovane plombiranje uzoraka, uzoraka, linija, deformacija, utječu na dekorativni efekt.

: Slušajte do slušati zvuk tri kamena udaraljke. Općenito govoreći, kvaliteta je dobra, unutarnje kompaktna i uniformu i nema mikro pukotine kamena, udaraljke zvuk hrskav i slatki; Naprotiv, ako nema kamena unutarnje mikro pukotine ili fino vena ili zbog vremenske utjecaje uzrokovane kontakt između čestica labav, onda kucati na zvuk.

: četiri test je jednostavan test metoda za ispitivanje kvalitete kamena. Obično u stražnjem dijelu kamena na kapljicu kapljice tinte, kao što su Tinta brzo širenje oko ispiranja, znači da je čestica unutar kamen ili postojanje mikroskopske pukotine, kvaliteti kamena loše; Naprotiv, ako je rukopis kapi na istom mjestu bez premještanja, gusta tekstura kamena.